Mekaniikkasuunnittelija –
tule töihin ilman työlästä työnhakuprosessia!

Mekaniikkasuunnittelija, haluaisitko keskustella, millaista töiden tekeminen Neteramilla voisi olla? Etsimme juuri nyt uusia tekijöitä tiimiimme – keskustele kanssamme matalalla kynnyksellä, niin voit arvioida, voisiko Neteram olla tuleva työnantajasi.

Haemme oma-aloitteisia työntekijöitä, jotka sijoittuvat yleensä suoraan asiakkaidemme tarjoamiin tehtäviin. Tarjolla on sekä määräaikaisia että vakituisia pestejä.

Käytännössä toimi näin: ole yhteydessä Samiin sähköpostitse sami.raiha@neteram.net tai jätä lomakkeen kautta yhteystietosi, niin me otamme sinuun yhteyttä!

Uusi tapa keskustella mahdollisen työnantajan kanssa
Olemme huomanneet, että työn hakeminen on aikaa vievä prosessi. Haluamme helpottaa prosessiasi, sillä ethän välttämättä vielä tiedä, haluaisitko meille töihin. Yleensä keskustelemalla asia selviävät nopeammin, kuin perinteiseen rekryprosessiin osallistumalla. Näin saadaan yhteinen käsitys siitä, voisiko Neteram olla juuri sinulle sopiva paikka.

Työntekijät ovat tärkeintä, mitä meillä on
Neteram on pieni ja ihmisläheinen työnantaja, meillä pääset tekemään mielekästä työtä. Panostamme ihmisiin, ja meillä tehdään töitä itsenäisesti ilman jatkuvaa valvontaa, sillä luotamme, että tekijämme osaavat ja haluavat tehdä aina työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä saat hyvän ja läpinäkyvän palkkauksen sekä laajat edut. Työntekijät ovat tärkeintä, mitä meillä on, siksi haluamme panostaa heihin.

Hyvän palkan lisäksi laajat henkilöstöedut
Palkan lisäksi meiltä saat erinomaiset henkilöstöedut, joita ovat mm. kattava työterveyshuolto, hammashoito, työsuhdefillari, kuntosalikortti, hieronta, täydet liikunta- ja kulttuuriedut sekä täysi lounasetu. Eduista keskustellaan työsopimusta tehdessä, jolloin jokainen voi valita haluamansa edut.

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Ota yhteyttä

Sami Räihä
Partner, Senior Mechanical Designer
sami.raiha@neteram.net

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.