Mekaniikka­suunnittelu

Hyvällä ja asiantuntevalla mekaniikka­suunnittelulla varmistatte mekaanisen laitteenne kestävyyden, toimivuuden ja kustannus­tehokkuuden. Yhteistyö­kumppaniksi suunnittelu­työhön kannattaa valita kokenut Neteram Oy.

Neteram Oy tarjoaa mekaniikka­suunnittelu­palvelua pitkällä ja laajalla kokemuspohjalla. Sen avulla kykenemme huomioimaan tuotteen valmistettavuuden, kustannukset, asennettavuuden sekä huollettavuuden. Toimimme joustavasti, aina asiakkaan tarpeet huomioiden ja aktiivisesti kanssanne kommunikoiden.

Laaja osaaminen mekaniikkasuunnittelussa

Mekaniikka­suunnittelijoidemme osaaminen kattaa laajasti erilaiset teollisuuden tarpeet. Palvelemme niin teknologiateollisuuden kuin koneenrakennuksenkin saroilla.

Mekaniikka­suunnittelijoillamme on useiden vuosien kokemus monenlaisista mekaniikka­suunnittelu­tehtävistä valmistavan teollisuuden yrityksissä. Jos mekaaninen tuotteenne vaatii suunnittelua ennen valmistusta, kannattaa kääntyä puoleemme!

Olittepa sitten suunnittelemassa uutta tuotetta tai tekemässä muutoksia vanhaan, ammattitaitoinen mekaniikkasuunnittelu voi varmistaa tuotteenne

  • valmistettavuuden
  • käytettävyyden
  • toimivuuden
  • valmistuskustannukset

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten voisimme auttaa juuri teidän yritystänne!

Mekaniikkasuunnittelu

Esimerkki mekaniikka­suunnittelun hyödyistä

Me Neteram Oy:ssä voimme suunnitella uudelleen jonkin olemassa olevan tuotteenne esimerkiksi niin, että uuden tuotteen paino on pienempi alkuperäiseen verrattuna. Tämän lisäksi lujuuslaskennalla voidaan todentaa uuden tuotteen olevan yhtä kestävä kuin alkuperäinen. Neteram Oy:stä saatte lujuuslaskentapalvelut kätevästi saman katon alta.

Mekaniikkasuunnittelu auttaa siis luomaan tuotteestanne uuden version, joka on entistä kevyempi, yleensä myös valmistus­kustannuksiltaan alku­peräistä edullisempi, mutta vähintään yhtä kestävä kuin alkuperäinen. Suunnittelun hyödyt ovat selvät!

Mitä mekaniikka­suunnittelu on käytännössä?

Asiantuntijamme valmistaa kappaleesta tai kokoonpanosta 3D-mallin, jonka avulla voidaan todentaa valmistettavuus tai asennettavuus. Tässä tekijöidemme ammattitaito ja kokemus ovat ratkaisevassa roolissa. Lisäksi prosessin tuloksena malleista voidaan saada tietoa valmistus­kustannuksista jo ennen todellista valmistamista. Lisäämällä palvelupakettiin 3D-visualisoinnin, saatte tuotteesta lisäksi valokuvamaisen havainnekuvan, jota voitte käyttää apuna esimerkiksi ennakkomarkkinoinnissa.

Meiltä saatte

Suunnittelutyön, jonka lopputulemana on tarvitsemanne valmistusaineisto, kuten piirustukset ja muu dokumentaatio. Tietenkin annamme myös käytännön ohjeistuksen.

Pakettiin voitte lisätä

Neteram Oy:n kaikki palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Panostamme selkeään kommunikaatioon ja yhteistyöhön asiakkaan kanssa prosessin jokaisessa vaiheessa!

Toimimme koko Suomen alueella, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Antti Närhi

Antti Närhi
COO, Senior Mechanical Designer
antti.narhi@neteram.net
+358 40 500 1875